Advertise

Iptv Programe Romanesti

Iptv Programe Romanesti

Este întotdeauna incitant să asistăm la o nouă tehnologie care se îndreaptă încet, dar sigur în viața noastră de zi cu zi, iar televiziunea cu protocol de internet este un astfel de fenomen care apare fără pretenții, testând apele, deși într-o fază incipientă. Noi, cei de la Emby, așteptam oportunitatea potrivită de a ne arunca asupra acestei povești.
Există și alți concurenți în telecomunicații care introduc această nouă tehnologie oraș cu oraș, dar de acum România are IPTV.

Deci ce este mai exact?
Imaginează-ți asta: poți să te uiți la televizor pe ecranul tău obișnuit, dar există un plus de interactivitate, cum ar fi să alegi ce emisiune vrei să o vezi, poți cere filme, să vizionezi videoclipuri pe internet (pe ecranul tău), să rezervi bilete pentru căi ferate/aeriene și chiar comanda pizza. Aceasta este ceea ce se face reclamă, iar la demonstrație, cele mai multe dintre acestea au fost de fapt posibile. Încă în modul Beta, echipa intenționează să încorporeze toate aceste caracteristici.
Din punct de vedere tehnic, transmisia convențională este unică, adică de la posturi la casele noastre prin cablu analogic (de modă veche) și cablu digital (set top box). Dar aici avem o mișcare a informațiilor în două direcții, pentru că transmisia TV îți este trimisă prin protocolul de internet, sau pur și simplu vorbind, prin conexiunea ta la internet, aceeași prin care poți naviga, trimite mail, descărca lucruri etc. de ce este comunicare bidirecțională; simplu nu? În plus, există mai multe funcții, cum ar fi înregistrarea emisiunilor dacă le ratați și, de asemenea, exclusiv pentru IPTV, puteți chiar să accesați o emisiune pe care ați ratat-o în trecut, fără a fi chiar înregistrată. Astfel, puteți viziona peste 140 de programe romanesti și puteți amâna oricând doriți. Toate funcțiile de bază ale aplicatiei Emby pot fi accesate chiar din pagina principală. Prin urmare, principala caracteristică aici este capacitatea de a viziona TV, astfel avem liste de canale și EPG (ghid electronic de programe). În modelul de bază al televizoarelor smart, există un punct de remarcat, care ne-a cam lămurit cu privire la diferența reală dintre televizorul normal și IPTV. Modelul de bază nu acceptă comutarea canalului direct prin telecomandă. Trebuie să vă întoarceți la lista de canale, care vă duce la miniaturile siglelor canalului și să faceți clic pe alta pentru a viziona acel canal. Nu că ar fi o problemă atât de mare, iar modelele superioare suportă acest lucru. Pe lângă aceasta, oferă VOD, (video la cerere), unde au o bază de date în creștere de filme, așa că puteți alege doar ceea ce doriți să vizionați. Este destul de grozav. Există un buton de căutare și puteți căuta orice cuvânt cheie de ex. Titanic și toate filmele noastre vor apărea, direct și puteți da clic pe nume și vizionați. Astfel, puteți scrie genul filmului și obțineți filmele din categorie horror pe ecranul televizorului. În plus, avem faimoasa funcție de înregistrare TV în direct, prin care îți poți înregistra meciul/programul tv în timp ce vizionati alt continut.

Iptv Programe Romanesti

We welcome your comments!